Alltinomjakt!

Dammar av tangentbordet...

 

Hjälp vad länge sedan det var jag skrev.. Sista inlägget publicerades 11 oktober 2014, så jag kände att jag var tvungen att blåsa bort allt damm från tangentbordet och skriva ett inlägg.

Ja vad har hänt sedan dess, jag skriver en lista så får ni reda på lite som hänt den senaste tiden:

 

  • Under gårdagen skapade vi (Tidö teamet) ett instgramkonto för att visa upp miljön, jakten, viltet m.m på Tidö slott.. (TidoHunting)
  • Jag har haft ett utav dem sämsta jaktåren för min del.. Har jagat massvis men knappt haft chans på ett vilt under hela säsongen.. Så nästa år kan med andra ord inte bli sämre.
  • Jag har skaffat hund (jämte/wachtel), och har därför gått som hundförare flera dagar i veckan denna säsong.. Riktigt roligt!
  • Jag har varit i finland och fått äran att fälla ännu en vitsvanshjort
  • Vi har hunnit skjuta en hel del vilt för Wilja (nytillskottet).

 

När jag kikar tillbaks på inläggen jag skrivit här på bloggen och ser alla bilder från Syd Afrika så kan jag säga att jag skulle göra Vad som helst för att få åka dit snarast, gärna redan imorgon. Tyvärr så har det inte varit så enkelt att bara sticka dit nu när man har hus, katter, hund och allt vad det innebär. Men jag vet att jag kommer åka tillbaks så snart jag får chansen så jag känner ingen direkt stress.

 

Nehe, vad säger ni. Ska vi köra lite frågor och svar här på bloggen?

Har ni några funderingar eller någonting ni vill få reda på så är det bara att kommentera här under eller så skickar ni iväg ett meddelande till mig på Facebook.. Kör hårt!

 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas