Alltinomjakt!

Buffeljakt, varför inte

Första gången jag var i Afrika så kom jag dit som 13 åring och fick då fälla fyra djur. PH n som var med mig då hette John. En man som var riktigt hård men när man väl lärde känna honom så var han hur ödmjuk och snäll som helst. Jag gillade han stark.

Idag ploppade det upp ett meddelande på Facebook då jag fick en förfrågan om att åka till honom och jaga buffel. Bara tanken gjorde mig hur taggad som helst. Går detta igenom så kanske jag en dag får skjuta mig en fin buffel. Vi ska fortsätta ha kontakt angående detta och jag kan säga att skulle han be mig komma dit imorgon så skulle jag tammetusan sätta mig på ett plan raka vägen dit, nu på direkten.

Som dom flesta vet så jagar jag ganska ofta. Både i Afrika och här hemma i Sverige. Det många undrar är om jag ska tillbaks till Afrika och jobba. Mitt svar på den frågan är självklart JA. Jag måste ta mig igenom sista året i skolan nu sen sticker jag dit igen efter studenten och fortsätter min praktik mot att en dag stå som PH. Det är en dröm jag haft sen första gången jag jagade i Afrika och har jag en dröm, då finns det inget annat än att nå den.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas