Alltinomjakt!

Ingenting kan stoppa dina drömmar, förutom du själv..

Idag är det en sådan dag som jag längtar tillbaka alldeles för mycket till Africa. Värmen, folket, jobbet, spänningen blandad med all rädsla som man faktiskt bar runt på varje dag. Många utav mina vänner och minst sagt min familj kan nog inte riktigt förstå att jag längtar tillbaka så mycket som jag faktiskt gör. Det kan bero på att jag faktiskt hade ett rent helvette när jag var där. Jobb konstant och vi fick knappt i oss mat. Men vet ni vad.. Jag har lärt mig så galet mycket utav detta och det har vart min dröm i flera år att få åka dit. Och jag gjorde det!

Jag var 17 år, kunde inte engelska, flög själv, kom till en kamp där jag inte kände någon.. Jag har besegrat min rädsla och om något år har jag även uppfyllt min dröm. Så vad ni en gör... ge ALDRIG upp!

Reportageskrivande...

Nu jädrans i min låda skall det skrivas reportage. Får hoppas det blir lika bra som jag tänkt mig. Det gäller ju att komma på en text på flera sidor också. Vi får helt enkelt se hur det går.

Ska även berätta att det är riktigt häftiga grejer på gång nu. Kan inte säga vad det är än då ingenting är klart men jag tror det kan bli riktigt häftigt och roligt!!

Bäver

Var ut igår för att ta ännu några foton på Johan och bävern. Fick till riktigt många snygga bilder som förhoppningsvis kommer synas i tidningen framöver. 

 Åkte sedan iväg med den till konservatorn för att få skinn och skallen fixad. Kommer bli super snyggt och alls fel att ha i nya huset.

huvudet säger ifrån..

Denna tisdag är inte som alla andra tisdagar. Det brukar annars vara röjning men idag byttes det ut mot papperarbete.. Klockan ringde runt halv 7 så det var bara att släpa sig upp.

Idag var det dags att göra massa strunt på datorn. Sånt där som bara måste bli gjort men "man har aldrig tid" för det.. Har suttit med det till nu (15.30) och börjar känna att huvutet inte riktigt hänger med längre.

Nu ska jag snart börja skriva på reportaget och invänta Johan som ska följa med mig ut på Tidö och ännu en gång ställa upp som modell framför kameran. Sedan blir det att åka till huset och få upp lite panel och måla.

Upp