Alltinomjakt!

Det var så det började...

Hade finbesök av Ragnhild här om veckan. Vart en vecka full med jakt, skratt och galenskaper. Med andra ord, en vanlig vecka när vi är ihop.

Tog en tur till min jaktmark i Arboga för att kolla om jaktlyckan var på vår sida. Det var den, Rags fick fälla en kronkalv. 

Vi har även besökt mina marker i Dalarna där vi var ute efter en varsin bock men där hade vi inte lika mycket tur med oss. Vi åkte hem tomhänta efter en underbar dag i skogen med korvgrillning och bra hundjobb.

Vi får se när Ragnhild kommer tillbaka. Det brukar låta som hon har fullt upp i flera veckor framöver sen tar det bara någon enstaka vecka så står hon här med bössan i högsta hugg och har släppt allt det viktiga. Det är så det ska vara, jakten går ju ändå först hehe Flört

Jag får förfrågan väldigt ofta om hur länge jag och Rags känt varandar, hur vi träffades osv. Tänkte ge er ett litet kortfattat svar på den frågan.

Min far och Rags gick PH (professional hunter) skola ihop i Syd Afrika. Dom kände inte varandra innan och detta var si sådär ett, ett & ett halv år sedan. Så när dom sedan kommit hem till Sverige så besökte Rags oss och vi klickade direkt. Vi var lika galna ihop första gången vi pratade som vi är nu när vi ses. Redan då bestämde vi att även jag en dag skulle utbilda mig till PH. Vi började planera att jag skulle komma ner till kampen där hon jobbar för att börja min praktik där och sedan fortsatte det bara. Någon månad efter var biljetterna bokade och jag satt på planet ner till Syd Afrika för att träffa henne för andra gången. Dom tre månaderna jag spenderade där nere har verkligen fått oss till att bli som systrar. Vi ses väldigt ofta nu här hemma i Sverige, så ofta vi bara kan. Så som ni förstår så lärde vi känna varandra på riktigt i Syd Afrika och sen har det bara rullat på. Många tror vi driver med dem när vi säger att vi inte kännt varandra mer än  ca 7 månader. Men det är ren sanning.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas