Alltinomjakt!

Det första vildsvinet

Eftersom jag är nyopererad och ej får bli kall så har jag inte kunnat vart ute de senaste dagarna och har därför inte laggt upp några inlägg. Stygnen ska bort nästa tisdag, då får jag lite mer information om vad som får göras och inte får göras.

Som rubriken förklarar så har jag lagt upp en bild på mitt första vildsvin. Jag tror jag var runt 12 år. Vilken känsla jag kommer ihåg att det var, att smyga på ett gäng grisar, lägga sig med benstöd och känna adrenalinet. Jag får adrenalinkickar nu med men absolut inte som då.

Här hemma på väggen hänger en tavla på mitt allra först vilt jag fällde, en dovhjort. Jag minns exakt hur allting gick till och hur mycket jag skakade. Allt var så nytt och jag visste inte nånting om varken jakt eller djur då. Jag var inte alls gammal och jag mins hur intressant jag tyckte att allting var.

Nu cirka 8 år senare har jag hunnit vart i Syd Afrika och jagat fyra gånger och planerar även min femte resa. Har hunnit tagit jägarexamen (gjorde jag när jag var 12år), fått två vapen, börjat jobbat med jakten, skriver för Jakt & Jägare och fått en massa nya fina jaktmarker.

Med vilja kommer man långt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas