Alltinomjakt!

Slakteriet är mitt nya hem

(Kastar in en bild från sist jag var i Afrika. Skulle mer än gärna vara där just nu)

Här om dagen var det jakt på Tidö igen och jag hade som vanligt min plats i slakteriet där det rasar in djur titt som tätt. Inte för att jag inte trivs att stå där för det gör jag och jag tycker det hör till. Man ska inte bara tro att jakt är att skjuta utan det är så himla mycket runt om också. Mycket man måste lära och se innan  man kan kalla sig för jägare.

Drevjakten slutade med 18 djur. Dovhjortar, rådjur och en räv. Trodde  det skulle slinka med något vildsvin också men nopp dom var smarta nog.

Morgondagen kommer även den att bestå av ett antal timmar i slakteriet. Men ska man bli bäst så är det bara nöta på hehe. Ska sticka ut och jaga nånting jag också snart. Då kanske det kommer upp någon bild så ni ser att jag inte bara håller till i slakteriet.

GILLA & KOMMENTERA

Som ni ser på bilden över så kan man gilla bilderna!

Håll musen på bilden så kommer det upp en ruta i vänstra hörnet där man gillar bilderna anonymt. Jag ser alltså inte vem som gillar bilderna. Sen finns det även en gilla knapp under alla inlägg och självklart så hittar ni även kommentarsknappen under inläggen där ni mer än gärna får skriva en kommentar eller varför inte två.

Min Jakt

Idag gick jag upp halv sju för att ta mig till Finnbo och hämta fyra kronhjortar som sedan skulle vidare till slaktaren.  När jag sedan kommit hem var klockan runt 11 och det vara bara byta om och åka till skolan.

Imorgon väntar ännu en skoldag och helgen kommer bestå av en hel del jakt. Ska försöka uppdatera oftare och lägga in mer bilder. Glöm ej att skicka in önskemål eller frågor som jag kan ta upp och svara på här på bloggen!

Jag har hållit på med ett Afrikareportage som blev inskickat här om veckan och imorgon släpps det i jaktappen ”Min Jakt”. Ska bli riktigt spännande att se vad folk tycker och tänker om det. Jag vart i alla fall super nöjd med det och även hur det kommer se ut imorgon i appen. Det är super snyggt gjort med alla bilder osv.