Alltinomjakt!

Vill tillbaka, NU

Mamma och pappa beställde biljetter till Syd Afrika förra veckan. Dom ska dit i februari och stanna i en månad. Medan jag ska stanna hemma och ta hand om hundarna! Vad i hela friden är det för dumt beslut?! Men men.. Jag får vänta tills efter studenten och åka dit i några månader och jobba istället. Inte alls helt fel.

Har tänkt väldigt mycket på Afrika sista veckorna. Hur jobbigt och förjävligt det än var när jag var där i somras så kan jag inte komma ifrån att jag saknar det så himla mycket. Det är otroligt mycket slit, lååånga dagar osv men jag känner nu i efterhand att jag lärt mig så mycket både psykiskt och fysiskt.

När jag var i Afrika så hade jag bestämt mig för att hoppa av skolan här hemma. Mitt sista år i skolan. Nu när jag tänker efter så är jag otroligt glad att jag går klart och får uppleva studenten som jag vet att jag skulle ångra om jag inte fick uppleva. När jag väl kom hem från Afrika så hoppade jag av skolan och hade en massa planer på att åka tillbaka bara någon månad senare men kände sedan att jag lika gärna kan avsluta skolan och åka till Afrika efter. Tror det var ett bra beslut. Jag ångrar det inte, men sedan kan jag ju erkänna att det skulle vart bra mycket lärorikare osv att vara i Afrika och jobba än att sitta i skolbänken två gånger i veckan.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas